Aanhangwagens

Nieuw & tweedehands

Ruim & wisselend gamma aan aanhangwagens

Edma Industrie nv heeft verschillende soorten aanhangwagens in de aanbieding. Zo kan u kiezen uit (on)geremde bakwagens, plateauwagens, kippers of auto- en machinetransporters. De aanhangwagens zijn uitgerust met een enkel– of dubbelas en accessoires als een vlakzeil en een huif.

Zowel nieuwe als tweedehandsaanhangwagens van merken als SARIS en Twins Trailers® zitten in ons assortiment. Afhankelijk van de toepassing waarvoor u de aanhanger nodig heeft, bekijken we samen de interessante opties.

Verhuur tegen interessante prijzen

Huur een aanhangwagen op korte of lange termijn

Wil u niet per se een aanhangwagen kopen, maar die bijvoorbeeld voor een rit naar het recyclagepark of voor uw renovatieproject gebruiken? Dan kan u die bij ons op korte of lange termijn huren tegen scherpe prijzen.

Bij Edma Industrie nv verhuren we zoal aanhangwagens met huif, kippers en autotransporters. Al onze voertuigen voldoen aan de wettelijke vereisten. Mocht er een onderdeel van uw aanhanger defect zijn, herstellen wij het snel in onze werkplaats. Van een uitstekende klantenservice gesproken!

Geïnteresseerd in onze producten? Maak telefonisch een afspraak en kom vandaag nog langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Auto- en machine transporter

Aanhangwagens met huif

Kipper aanhangwagen

Ongeremde uitvoering

Plateau aanhangwagen geremd

Bakwagen ongeremd / Geremd

Een aanhangwagen aankopen of huren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!