Verhuur

Per dag, weekend, week of maand

Huur een aanhangwagen, marktwagen of foodtruck

Als u op korte of lange termijn een aanhangwagen of foodtruck wil huren, kan u bij Edma Industrie nv aankloppen. U kan onze wagens per dag, per weekend, per week of per maand verkrijgen. Langere periodes zijn mogelijk op aanvraag. Wij verhuren diverse aanhangers tegen redelijke prijzen in verscheidene formaten. Denk onder meer aan:

Het enige dat u nodig heeft om de aanhangers te vervoeren, is een wagen met een trekhaak. Mocht u zelf geen trekhaak ter beschikking hebben, kunnen wij die voor u bevestigen. Let er bij onze foodtrucks en frituurwagens wel op dat wij die enkel zonder personeel verhuren.

Met eigen of door ons samengestelde verf

Praktische spuitcabine te huur

Met onze spuitcabine van 2 x 9 m kan u bijvoorbeeld bestelwagens, paardentrailers en kermiswagens verven. De poort ervan is 3,60 m breed en 4,40 m hoog. U kan ervoor kiezen om uw eigen verf mee te brengen, maar u kan ook door ons verf laten samenstellen in onze mengbank.

U hoeft ons slechts een kleur door te geven en wij maken die voor u op maat. Als u dat wenst, kan u uw wagen laten bakken in onze cabine. Dan warmen we de spuitcabine op tot maar liefst 80 °C, waardoor de verf sneller droogt en u onderdelen meteen kan monteren.

Een aanhangwagen of foodtruck huren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!